Midnattssolsrallyt - The midnight sun rally
KUNGLIGA AUTOMOBIL KLUBBEN
 
 
Midnattssolsrallyt 2017:
zurück / back
separator
Kalle Andersson ny tävlingsledare:  
 

Kalle Andersson, Sandviken, blir ny tävlingsledare för KAK Midnattssolsrallyt 2017.

De senaste åren har Janne Rydh, Kristianstad, varit tävlingsledare för KAK Midnattssolsrallyt. Janne är numera ordförande SBF:s rallyutskott och för att inte hamna i någon jävsituation kommer välmeriterade Kalle Andersson, Sandviken, att bli ny tävlingsledare.

- Det är en utmaning att ta över den rollen i ett av norra Europas största historiska rallyn. Jag brukar alltid engagera mig till 100 procent och ska göra det även i KAK Midnattssolsrallyt. Med en så pass stark tävlingsorganisation i ryggen känns det tryggt att ta över efter Janne Rydh.

- Mina år som tävlingsledare har varit både utmanande och roligt. Eftersom Midnattssolsrallyt har både Historic- och Regularityklasser skiljer sig arbetet en hel del från en vanlig rallytävling, men så jag har också haft förmånen att arbeta med några av de bästa rallymänniskorna från olika delar av landet, säger Janne Rydh.

- Janne har betytt mycket för KAK Midnattssolsrallyt, men också för svensk rallysport i stort. Jag vill passa på att tacka honom för åren som tävlingsledare och är glad att vi har honom kvar som kunskapare i vårt gäng, säger Lars Jonsson, KAK Midnattssolsrallyt.

separator